menu
Word Lid
Te gast : Filip Dewinter met zijn nieuwe boek - 'Omvolking - De grote vervanging '

Op vrijdag 3 juni 2022 was Filip Dewinter te gast bij Vlaams Belang afdeling Kapellen om zijn boek

‘ Omvolking – De grote vervanging’ te komen voorstellen in zaal Biz te Kapellen.

Onder ruime belangstelling werd in zijn bespreking aandacht geschonken hoe door massaimmigratie in het verleden de hoekstenen werden gelegd om, vooral de West-Europese contreien, te overstromen met miljoenen vluchtelingen van het Afrikaanse continent. Het is vooral daar dat een explosie in de geboortecijfers te merken is ten opzichte van een daling der geboorten bij de autochtone bevolking op het Europsese continent.

Als de politiek in Europa geen halt toeroept aan de massaimmigratie door de grenzen te sluiten, een actieve terugkeer naar land van herkomst te promoten en criminele allochtonen het land uit te wijzen richting land van herkomst, dan staat Europa een droevige toekomst te wachten.

Het is nog niet te laat om in te grijpen volgens Filip, maar actie is nodig en liever gisteren dan morgen. Om het met de woorden van een Belgisch politieker te zeggen : ‘Er is niet meer nodig dan 5 minuten politieke moed.’

De moed zal vooral van de burger moeten komen door het Vivaldi marionettentheater de deur te wijzen en een regering in de steigers te zetten MET Vlaams Belang.

Vlaams Belang afdeling Kapellen zal in de loop naar de verkiezingen van 2024 proberen nog andere kopstukken van Vlaams Belang naar Kapellen te krijgen.

Wij zijn klaar voor de strijd ....en jullie ?

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF